Arjan Kosten

Fractievoorzitter

Mijn naam is Arjan Kosten. Ik ben geboren op 5 november 1983 in het Zeeuwse Goes. De rest van mijn jeugd heb ik eveneens in Zeeland doorgebracht. Na gestudeerd te hebben, ben ik in Papendrecht neergestreken. Sinds 2006 woon ik in onze prachtige gemeente.

Ik ben getrouwd met Carla en ben vader van een dochter en twee zoons. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in het onderwijs als teamleider op een middelbare school. Op diezelfde school geef ik ook een aantal lessen.

In 2013 ben ik betrokken geraakt bij de plaatselijke SGP. In de aanloop naar de verkiezingen van 2014 werd deze betrokkenheid steeds groter, omdat ik op de kieslijst op een verkiesbare plek (nr. 2) kwam te staan. Op 19 maart 2014 bleek de SGP – evenals in 2010 – opnieuw twee zetels te hebben behaald, zodat ik mij nu als raadslid voor de Papendrechtse gemeenschap mag inzetten. Vanaf juli 2017 ben ik voorzitter van de SGP-fractie.

Voor mij zijn er drie redenen om mijn steentje bij te dragen aan de samenleving en de SGP in het bijzonder. Ten eerste is democratie een groot goed. Zeker vanuit een wereldwijd en historisch perspectief gezien. Positieve betrokkenheid is daarom belangrijk. Ten tweede vind ik het belangrijk dat ook in de gemeenteraad gehoord wordt wat het belang is van christelijke normen en waarden. Het is mijn overtuiging dat dit goed is voor de hele samenleving. Ten slotte ben ik van mening dat de SGP een goede visie heeft op de inrichting van de maatschappij. Graag zet ik mij daarvoor in!

Terug naar overzicht