Anton Kaars is ondernemer

Anton Kaars is ondernemer

Mijn naam is Anton Kaars. Ik ben 38 jaar, getrouwd met Ellen en wij hebben 4 kinderen ontvangen. Wij zijn eigenaar van Kaars Grondverzet uit Papendrecht, een aannemings- en verhuurbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw.

Met een ploeg gemotiveerde medewerkers zijn wij met machines betrokken bij een aantal grote infrastructurele projecten in Nederland, zoals de nieuwe A16 bij Rotterdam, de A24 (nieuwe snelweg in aanbouw) nabij A15 Rozenburg en A20 Maassluis en op de Maasvlakte.

Ik stem op de SGP, omdat de partij oog heeft voor lokale ondernemers en zich er ook voor inzet dat de Gemeente Papendrecht zoveel mogelijk zaken en inkopen doet met bedrijven binnen onze gemeente. Daar steun je de lokale ondernemers mee en indirect ook de Papendrechtse inwoners. Dat is goed voor de lokale economie en werkgelegenheid. De SGP maakt zich daar hard voor.

Als dijkbewoner vinden wij het ook belangrijk dat het dijklint een beschermende status heeft, waar de SGP ook achter staat.

Wat ook een zeer belangrijk punt is waarom ik SGP stem, is dat de partij de zondag als rustdag in stand wil houden. Op veel plekken in ons land, maar ook in Papendrecht, is dat helaas al geen werkelijkheid meer. De SGP probeert zoveel mogelijk tegen te gaan dat de zondag verder ontheiligd wordt. Toch kun je in Papendrecht wel degelijk merken dat het op zondag nog een stuk rustiger is dan op een doordeweekse dag, met name op het industrieterrein. Laten we daar zuinig op zijn. De zondag is niet voor niets gegeven als rustdag om de drukte even los te laten en de hectiek waarin we in deze tijd leven. Ieder mens heeft rust nodig!

 

 

 

 

 

 

 

Anton Kaars is ondenemer en eigenaar van Kaars Grondverzet, gevestigd in Papendrecht.