24 april 2014

SGP/ChristenUnie-wethouder in nieuw college Papendrecht

Op donderdag 24 april 2014 is Jan Nathan Rozendaal namens SGP en ChristenUnie als wethouder geïnstalleerd. SGP en ChristenUnie vormen samen met VVD, CDA, D66, PvdA en GroenLinks het nieuwe college van Papendrecht. De afgelopen weken is intensief met genoemde partijen onderhandeld om te komen tot een coalitieakkoord met als motto “Duurzaam samen – samen doen”.

Het stemt de SGP dankbaar dat zij voor het eerst in de geschiedenis van Papendrecht, in samenwerking met de ChristenUnie, een fulltime wethouder levert. Na een mooie verkiezingsuitslag zijn ook de coalitieonderhandelingen met een goed resultaat afgerond. De Heere God heeft ons hiermee bijzonder gezegend!

Jan Nathan Rozendaal (1977) is geboren en getogen in Gouda en Reeuwijk. Na zijn studie in Wageningen is hij aan de slag gegaan bij de provincie Zuid-Holland. De laatste jaren was hij als leidinggevende betrokken bij diverse interbestuurlijke samenwerkingstrajecten. Naast zijn werk was Jan Nathan actief voor de ChristenUnie-SGP in Den Haag. Samen met zijn vrouw Esther Rozendaal-van Belle is hij lid van de Gereformeerde Gemeente in Den Haag-Centrum. De kersverse wethouder hoopt zich samen met zijn vrouw op korte termijn in Papendrecht te vestigen.