Bestuursakkoord

SGP Papendrecht maakt sinds juni 2022 samen met PAB, VVD, CDA en ChristenUnie deel uit van de Papendrechtse coalitie. Namens de SGP is Arjan Kosten (tweede van rechts op de foto) wethouder in het college van B&W. Klik hieronder om het bestuursakkoord te lezen dat de vijf partijen hebben ondertekend.

Bestuursakkoord

Arjan Kosten was van 2014-2022 raadslid voor de SGP. Sinds juni 2022 is hij wethouder namens de SGP. Voorheen was hij werkzaam in het onderwijs als docent en teamleider op een middelbare school. Als wethouder houdt Arjan Kosten zich bezig met de portefeuilles onderwijs, volksgezondheid, milieu, afval, begraafplaats en participatie. 

Het bestuursakkoord draagt de titel ‘Samen maken we Papendrecht’. Fractievoorzitter Ardjan Boersma is tevreden met de inhoud van het akkoord. ‘‘Ik noem bijvoorbeeld de voortzetting van het Steunpunt scheiden, relaties en gezinnen. Verder gaan we de openbare ruimte toegankelijker maken voor ouderen en mensen met een beperking. Er komt een actieplan tegen eenzaamheid. En we versterken het unieke karakter van het dijklint, waar we de dijkbewoners bij betrekken.’’


 


Lid worden

Dankzij zo'n 30.000 SGP-leden, kunnen wij, landelijk en lokaal, een vuist maken in de politiek. Wil jij hier ook aan bijdragen?

Doneren

Is een lidmaatschap niet wat je zoekt, of je bent al lid? Ook financiële steun stellen wij erg op prijs.

Werk mee

Wil jij bijdragen aan het behalen van onze doelen? Bekijk dan de openstaande vrijwilligers- en vaste functies.